Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Østerbro

12 - 500 m2 klinikfællesskab, klinik i Østerbro til leje

Momsfrit klinikfællesskab tæt på Metroen.

Klinikfællesskab med momsfrie lejemål, som er handicapvenligt og med elevator.

I vores nye klinikfællesskab for selvstændige behandlere på hjørnet af Randersgade/Vordingborggade i samme ejendom, hvor kommunens Sundhedshus er beliggende, har vi nu fået 1 lokaler ledigt.

Lokalet er 11 eller og der er ingen moms på lejen.

I vores klinikfællesskab har vi speciallæger, psykologer, fysioterapeuter, vaccinelæger og terapeuter m.m. i huset og vi mener, at jo flere behandler vi er under samme tag jo mere synergi giver det, hvilket kun er til glæde for os alle.

Samtidig tænker vi på miljøet i form af sparet resurser i form af, at vi deler venteværelse, køkken m.m.

Vi glæder os til flere dygtige kollegaer, som kan være med til at skabe en høj faglighed og en god synergieffekt.

Med i prisen får du fælles venterum, handicaptoiletter, the-køkken, trådløst internetforbindelse, hjemmeside med link til din egen side.

Der er ikke moms på lejen.

Prisen er 7.700 - pr. mdr. incl. strøm, varme, internet, hjemmeside samt rengøring af fællesarealer.

Vi har Metroen Poul Henningsens Plads Skjolds plads beliggende kun 300 m fra klinikfællesskabet og der ud over, så har vi buslinjer på Østerbrogade 100 m fra ejendommen.

Fotos er fra vores klinikfællesskab på Tagensvej og Østerbroafdelingen bliver indrettet på samme måde med flot linoleum i fællesarealer og tæppefliser eller linoleum i selve ...