Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Middelfart

740 m2 kontor, klinik i Middelfart til leje

Kontor/kliniklokaler i smuk ejendom udlejes

I området Teglgårdsparken er der nu mulighed for at leje 1. sal i en af de smukke bygninger. Ejendommen fremstår velholdt med store gamle vinduer, der giver lejemålet karakter og ikke mindst meget lyse og lækre lokaler. Lejemålet består af 680 m2, der tidligere har været benyttet til lægehus, men har mange anvendelsesmuligheder, herunder kontor. Udover arealet på 1. sal er der også et lokale i stueplan på i alt 59,5 m2 inkl. fællesareal, som kan lejes med. Dette er dog ikke et krav, men en mulighed.
Udlejer er indstillet på, at indgå i en konstruktiv dialog omkring udvikling af lejemålet, og imødekomme en ny lejers ønsker og krav, under hensyntagen til økonomien i en fremtidig lejekontrakt. De i lejeopstillingen viste illustrationer er blot et eksempel på, hvordan lejemålet kan udnyttes. Der er gode parkeringsforhold både foran og omkring lejemålet, og der er elevator i ejendommen, således der er let adgang både via hovedtrappen og elevator.