Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Vejle Centrum

60 m2 butik, kontor, klinik i Vejle Centrum til leje

Butikslokale i Hjertet af Vejle Centrum - Perfekt for en butik.

Vi præsenterer en fantastisk mulighed for din forretning i form af et charmerende butikslokale på 60 m2 i hjertet af Vejle centrum. Med en central beliggenhed og tæt på indgangen ved Paladspassagen med gode forretningsnaboer på vejen tilbyder dette lokale ikke kun en ideel rummelighed, men også en enestående synlighed og tilgængelighed.

Lokation:
Butikslokalet er strategisk placeret på en livlig og velbesøgt vej, der fører op til indgangen ved Paladspassagen. Denne placering sikrer en konstant strøm af fodgængere, hvilket giver din forretning en synlig eksponering og optimal tilgængelighed.

Placeringens Fordele:
Butikslokalet er beliggende på en godt trafikeret vej, hvor et betydeligt antal mennesker passerer dagligt og til aften. Dette skaber en ideel mulighed for at tiltrække potentielle kunder og øge synligheden af din forretning.

Central Beliggenhed:
Vejle centrum er kendt for sin charme og attraktivitet. Med en central beliggenhed er du tæt på butikker, restauranter og andre faciliteter, hvilket gør det bekvemt for både kunder og ansatte.

Fordele ved Lejemålet:

Medlem af Gadeforeningen:
Som lejer bliver du medlem af Gadeforeningen, der arbejder aktivt for at styrke butikslivet og fremme events i området.

City Vejle Medlemskab: Lejemålet inkluderer medlemskab af City Vejle, en organisation dedikeret til at fremme byens liv og handleoplevelse. Dette medlemskab åbner dørene til attrak...