Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Vesterbro

60 m2 kontor i Vesterbro til leje

Vesterbrogade - perfekt til behandler/klinik kontor el lign.

Vi har et meget attraktivt nyistandsat lejemål ledigt beliggende Vesterbrogade 38a, kld. Der er tale om en høj lys kælder med nyt klinkegulv og store vinduespartier, som er tilbagetrukket fra Vesterbrogade gennem port lige i forbindelse med Vesterbros Torv.
Lejen udgør DKK 9.335,00 pr. mdr. momsfrit
Lokalerne indeholder både toilet og køkken og kan nemt opdeles efter eget ønske. Der kan holdes åbent i tidsrummet 7.00-23.00 så længe det ikke ved støj eller lugt er til gene for foreningens beboere.
Lokalerne kan bruges til mange formål, dog er det ikke tilladt at drive thai-massage eller foreningsaktivitet fra lokalerne.
Lejemålet udgør ca. 60 m2.
Hvis ovennævnte lyder interessant, så kontakt BA1 Erhverv ApS.

Vil du drive behandler/klinik:
Lokalerne har en beliggenhed, hvorfra man normalt ikke kan drive behandler virksomhed.
En stor del af Vesterbrogade er underlagt en lokalplan, hvor det er umuligt at få lov at drive behandlervirksomhed i stue- og kælderplan, da der kun accepteres butikker, men dette lokale er ikke omfattet.
Dette giver mulighed for at få en placering/beliggenhed, hvor konkurrerende virksomheder vil have yderst svært ved at finde lokaler.