Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Kolding

140 m2 restauration eget brug, butik, klinik i Kolding til leje

Ejendom med diverse brugsmuligheder indenfor restauration

Med beliggenhed mellem Kolding Storcenter og motorvejsafkørsel Kolding Nord har vi en af de bedste beliggenheder, hvor trafikken på Vejlevej løber i en lind strøm hele døgnet.

Her er der mulighed for at drive en restaurant eller lignende med en stor synlighed fra vejen. Af andre muligheder kunne være klinik, kontor, showroom eller undervisningsformål. Senest har der været smørrebrøds- og sandwichforretning.

Der er offentlig transport forbi både fra Vejle, det lokale opland og Kolding Nordområdet.

Lokalerne er godkendt til restauration. Der er lokaler til direkte bespisning af gæster og med tilhørende gæstetoilet. Dertil kommer, at der er mulighed for et betjeningsområde i lokalet. Der er køkken og kølerumslokale samt personalefaciliteter.

Området udenfor er flisebelagt med parkeringsmulighed for gæster (8 p-pladser). Der er plads til affaldsbeholdere m.m. Det er lejers opgave for egen regning at rengøre, vedligeholde og snerydde udendørsarealet.

I alt et attraktivt lejemål med mange muligheder.

Du er velkommen til yderligere informationer og besigtigelse, Henvend dig blot til os på 7025 0925