Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Vejen

526 m2 kontor, klinik i Vejen til leje

Indflytningsklare lokaler med flere anvendelsesmuligheder

562 kvm flotte kontorlokaler i vejen udbydes til leje, få min kørsel fra både centrum af Vejen og motorvejsafkørsel til E20. Med busstoppested få hundrede meter væk og parkering lige ved døren, bliver tilgængeligheden for ansatte, kunder eller andre ikke bedre.

Lejemålet er en del af et større ejendomskompleks med 3 sammenhængende ejendomme, og flere forskellige lejere heri blandt lokale og statslige. Lokalerne er placeret i den midterste fløj på 1.salen. Herfra kan du følge aktiviteten ude på parkeringspladsen og de andre fløje.

Kontoret kan tilgås via sin egen indgang eller via fælles indgangsparti. Ved begge indgange kan du lukke helt af, således lokalerne kun kan tilgås af dig som lejer.

Lejemålet er indrettet med en fordeler gang, hvor der er kontor, kantine/frokostrum, mødelokaler og toiletter på hver sin side ad gangen. Lejemålet er indrettet med 6 større kontorrum/mødelokaler, et tekøkken/frokostrum og toiletkerne. Lokalerne fremstår flotte lyse og lige til at flytte ind i.

Der er mulighed for at leje yderligere kontorlokaler i ejendommen. For yderligere information, skal der henvendelse til mægleren.

Lokalplanen giver mulighed for mange forskellige typer erhverv og siger således:
Området må anvendes til sports- og idrætsanlæg, ferie- og kongrescenter, sundhedsinstitutioner, kulturelle institutioner, uddannelsesinstitutioner, kontor- og serviceerhverv og øvrige ferie- og fritidsformål.