Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Nørrebro

Modelfoto

Afståelse: Butikslokale ved Nørrebro Station, Metro og to busstoppesteder!

Meget centralt beliggende butikslokale, beliggende lige ved Nørrebro Station/ MetroStation og med stopsted for busser lige overfor facaden. Man har en meget stor og synlig Facade. Butikken er i dag godkendt til anvendelse som sundhedsklinik eller tøjbutik, men alle de omkringliggende butikker serverer mad. Man skal dog selv søge om tilladelse og det nødvendig udsug, hvis man ønsker at omdanne det til madsted.
Butikken er i 2022 nyrenoveret for over 1 mio med nyt loft, ny glasfacade og døre, ny belysning og aircondition samt marmorlignende gulv, der i sig selv har en værdi på 216.000,-. Butikken er opdelt i 2 lokaler, et toilet og et mindre lagerrum. baglokalet kan hurtigt omdannes til er køkken, hvis dette ønskes.
Butikken er oprindeligt 2 og er stadig registreret med to adresser. Der er derfor mulighed for at separere lokalerne og udnytte lokalet som to separate forretninger. Der er også mulighed for at registrere to forskellige brancher på adressen grundet dette - også uden at genoprette de to separate lokaler. Afståelsespris er til forhandling ved hurtig afståelse. Overtagelse skal godkendes af udlejer.